ENGROS.

Har du forretning, internetbutik eller lignende, kan du købe vore produkter engros. Opret en konto, hvor du undervejs i oprettelsen markerer, at du vil handle engros i stedet for detail. Når vi har godkendt din konto, får du adgang til at handle engros hos os.

Her er betingelserne for engros-handel hos os: Vi sælger ikke til private fra denne side. Varerne skal købes med videresalg for øje. Priser: Alle priser er angivet i DKK excl. 25% moms.

Forsendelsesomkostninger: Alle ordrer tillægges forsendelsesomkostninger.

Ekspeditionsgebyr: Pålægges ikke. Betaling: - Forudbetaling ved indsættelse af beløbet på vor konto i Basisbank A/S reg.nr. 8117 konto nr. 3210159 - Forudbetaling med Dankort og kreditkort med EPay. Alle varer forbliver Exotictrades ejendom indtil fuld betaling er modtaget.

Levering: Varerne sendes som A-post med Post Danmark Vi sender varerne senest dagen efter, at vi har modtaget din betaling. Hvis varen undtagelsesvis ikke skulle være på lager, sendes den hurtigst muligt. Herudover gælder de betingelser, som er angivet på Exotictrade's detail-hjemmeside.

Produkt tilføjet for at sammenligne.