Røgelse

Røgelse
Vi er stolte af vort store udvalg, der spænder lige fra salviebundter fra USA over harpiksrøgelse som i tidernes morgen og til lækker røgelse fra Nepal, Indien og Bali. Man har fundet beviser for, at mennesket har brugt røgelse i mindst 6000 år. I de tidlige tider har det været i form af harpiks røgelse og afbrænding af duftende træsorter. Gennem tiderne er forarbejdningen blevet raffineret lidt.  

Underkategorier

Bali røgelse
Skønne dufte fra Bali. Jatayu røgelsen er hverdagsrøgelsen, som bruges i offergaver til guderne flere gang dagligt. Bhakta røgelsen er luksusrøgelsen, som bruges i templet og til ceremonier.  
Hvid salvie, ceder m.m.

Salvie bundter og ceder bundter er røgelse i den oprindelige form brugt af Native American gennem tusinder af år. Tænd et bundt i toppen, læg det i et ildfast fad, og mærk duften brede sig. Kan slukkes som en cigaret og tændes igen.  

Freedom røgelse
Freedom mærket er en del af projekt, der hjælper fattige arbejdere i Indien. Dels giver det arbejde til en god løn og under gode forhold. Dels får arbejdernes børn adgang til at gå i skole og lære engelsk, hvilket øger deres fremtidsmuligheder betragteligt. Initiativtageren Ancient Wisdom giver, hvad der svarer til DKK 1 pr. solgt pakke røgelse.  
Naturlig harpiks røgelse
Naturlig røgelse fremstillet af harpiks. Læg en lille kul-tablet i en ildfast beholder. Tænd den, og når den er varm, drysses en lille smule harpiks-røgelse på. Mennesket har brugt røgelse på denne måde i mindst 6000 år. Indhold 30 g.  
Traditionel røgelse
Vi har samlet et udvalg af traditionel indisk røgelse. Disse røgelser er mere i tråd med den røgelse, som inderne selv bruger, og er ikke så tilpasset til markedet udenfor Indien.  
SAC røgelse
SAC er en stor anerkendt producent af røgelse fra Indien. Vi har et udvalg af square pakker. Det vil sige små firkantede pakker med 8 pinde i hver.  
Diverse røgelse
I denne kategori har vi samlet forskellige skønne røgelser, som vi er stødt på, og som vi har fundet bare måtte med i vort sortiment.  
Tibetansk røgelse
Traditionelle tibetanske røgelser, som er fremstillet, håndrullet og pakket i Nepal. De er fremstillet af tørrede urter, træ og blomster, som vokser i Tibet og Himalaya. I nogle af dem indgår op til 55 forskellige urter. Vi har skrevet lidt mere om hver enkelt mærke. Klik på billede eller navn på varen for at læse mere.  
Røgelsestoppe
Røgelsestoppe er små kegler af sammenpresset røgelsesmasse. De brænder ca. 20 minutter og afgiver en større mængde røg og duft end en røgelsespind. Vi sælger selvfølgelig enkeltpakker, og hvis du vil spare penge på storkøb, kan du købe en hel salgskarton med 12 pakker.  
Satya røgelse
Denne producent hedder egentlig Shrinivas Sugandhalaya, men er verdenskendt som Satya. De producerer verdens mest solgte røgelse Satya Sai Baba Nag Champa røgelse, som du selvfølgelig finder her på siden, men vi har yderligere et stort udvalg af skønne dufte fra denne producent. Klik på enten navn eller billede og se en nærmere beskrivelse af produktet/duften.  
HEM røgelse
HEM er en af de største producenter af røgelse i Indien. De laver skøn kvalitetsrøgelse i et kæmpe udvalg.  

Der er 368 produkter.

Viser 1-12 af 368 element(er)

Aktive filtre

Produkt tilføjet for at sammenligne.