Olier

Olier
Her kan vi præsentere vort store udvalg af olier til alle formål. Om du søger efter massageolie, duftolier / parfumeolier til almindelig hyggeduft i hjemmet eller æteriske olier og basisolier til avanceret aromaterapi, så finder du det her.  

Underkategorier

Æteriske olier
Vi har et stort udvalg i æteriske olier - nu også i 2 forskellige flaske-størrelser. Når du klikker på en æterisk olie (enten på navnet eller billedet) får du en beskrivelse af den enkelte æteriske olies egenskaber.  
Tilbehør til olier
Her finder du basisolier til at fortynde æteriske olier med, og som base, hvis du vil lave din egen badeolie, massageolie og aromaterapi. Vi har også flotte, praktiske træ-æsker i forskellig størrelse til praktisk opbevaring af æteriske olier og duftolier.  
Basis olier
Basisolier er rene planteolier. De kan enten bruges alene som uparfumerede massageolier og hudpleje, eller de kan blandes med æteriske olier for duft eller til aromaterapi. Læs mere om hver olies egenskaber ved at klikke på enten navn eller billede.
Duftolier
Duftolier i fin kvalitet til opfriskning af potpourri og duftsten eller til brug i aromalamper og lamperinge. Til brug i aromalamper: Du fylder aromalampens skål med vand og kommer 2-3 dråber olie i vandet og tænder lampen. Når vandet varmes op, fordamper det langsomt og spreder oliens duft i rummet. Duftolier er fremstillet på parfumebasis. De er ikke tænkt til brug på huden. Til aromaterapi anbefaler vi, at man bruger æteriske olier (se disse), som er fremstillet af naturlige plantedele. Glasflasker med 10 ml.  
Aromaterapi olier
Aromaterapi olier er færdigblandede klar til brug. De består af 5 % rene æteriske olier blandet i vindruekerneolie. Læs mere om hver enkelt olie ved at klikke på enten billede eller navn på varen. Indhold 10 ml. I aromalamper: Du fylder aromalampens skål med vand og kommer 2-3 dråber olie i vandet og tænder lampen. Når vandet varmes op, fordamper det langsomt og spreder oliens duft i rummet.    
Himalaya duftolier
Duftolier i fin kvalitet til opfriskning af potpourri og duftsten eller til brug i olielamper og lamperinge I aromalamper: Du fylder aromalampens skål med vand og kommer 2-3 dråber olie i vandet og tænder lampen. Når vandet varmes op, fordamper det langsomt og spreder oliens duft i rummet. Duftolier er fremstillet på parfumebasis. De er ikke tænkt til brug på huden. Til aromaterapi anbefaler vi, at man bruger æteriske olier (se disse), som er fremstillet af naturlige plantedele. Glasflasker med 8 ml.  
Massageolier
Vi har et stort udvalg af skønne massageolier i forskellige flaskestørrelser, der passer til forskellig brug.  

Der er 165 produkter.

Viser 1-12 af 165 element(er)

Aktive filtre

Produkt tilføjet for at sammenligne.